Timber Toys - Örök játékok fából

Utánvét

Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen!  Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, illetve keresse fel ügyfélszolgálatunkat! A fuvarlevélen a megadott utánvét összeget a kézbesítéskor az GLS futár átvételi elismervény ellenében készpénzben vagy bankkártyával, Forintban beszedi a csomag átadásakor. Kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a számlán szereplő összeg megegyezik-e az utánvét összegével. 

Átutalás

A megrendelt termék vételárát előre utalással is ki lehet egyenlíteni. Ebben az esetben a megrendeléskor kérjük az átutalásos fizetési módot választani. Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk, a számlát Ön kapja, az árut pedig az a személy, akit Ön megjelöl címzettként. A megrendelt terméket a jóváírást követően tudjuk kiszállítani, a szállításról minden esetben cégünk e-mail-ben tájékoztatást küld! Az átutalás netbankból történő átutalást jelent, pénztári befizetés esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Timber Toys webáruházban történő vásárlást követően a rendszerünk egy automatikus e-mail-t küld a vásárlásnál megadott e-mail címre a vásárlásról. Ezt követően az utalásig kérjük várja meg ügyfélszolgálatunk jelentkezését a megrendelés teljesítésével kapcsolatban. Ügyfélszolgálatunk e-mail-ben felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés teljesítése és a helyes utalás kapcsán.

Az átutalási tranzakciót abban az esetben indítsa el, amennyiben cégünk ügyfélszolgálata szöveges visszaigazolást küld, hogy a megrendelt terméket, termékeket biztosan szállítani tudja!

Bankkártyás fizetés

Webshopunkban bankkártyás fizetés is elérhető.

Timber Toys webáruházban szereplő árak bruttó árak és forintban értendőek.

Webshippy - Kiszervezett logisztika webáruházaknak
Made with ❤ by
névtelen terv (2)
Webáruházunk átmenetileg készlethiánnyal küzd, így a rendeléseket nem tudjuk teljesíteni.